|
» PROMOCJE !!! » NOWOŚCI !!! ZIOŁA/herbaty (63) Mieszanki ziołowe Zielarni Suwalskiej (42) KAWY różne, KAWY grzybowe (13) KRZEMOWE (6) Odkwaszanie/równowaga kwasowo-zasadowa (5) Bakterie probiotyczne/prebiotyki (21) Terapia jogurtowa - żywe szczepy bakteryjne (11) ENZYMY trawienne (1) Aminokwasy (1) TRAN, OLEJE, OMEGA (6) KOLAGEN (6) Suplementy kapsułki, tabletki (4) Suplementy płynne, syropy, krople (11) Suplementy sproszkowane (1) Wyroby medyczne (1) dr Enzmann Mito Pharma (12) dr Mercola (4) Marek Skoczylas SUPLEMENTY (62) Marek Skoczylas KOSMETYKI (9) Aliness (83) DuoLife (14) JOALIS (68) Kenay (22) Vianesse (2) ForMeds kapsułka ForMeds proszek NUTERGIA Laboratorium (23)NOW Foods (30) SWANSON (7) Specyfiki wg Św. Hildegardy (38) Zioła Ojca Grzegorza /BONIMED/ (50) KONOPNY kącik (16) SUPER ŻYWNOŚĆ (2) KSIĄŻKI (23) KOSMETYKI (kremy, maści, żele) (26) OLEJE, olejki i maceraty kosmetyczne (43) RÓŻNOŚCI (5) | Narum Vagine ZDROWE DROGI RODNE» Bakterie probiotyczne/prebiotykiProducent: Narum
Stosowany w celu przywrócenia równowagi mikroflory dróg rodnych. Narum Vagine 150 mg | 30 kapsułek Narum Vagine w formie kapsułek stosowany w celu przywrócenia równowagi mikroflory dróg rodnych. Składniki: Lactobacillus acidophilus Er-2 szczep 317/402 Narine, Metabiotyk Lactobacillus acidophilus Er-2 szczep 317/402, Narine- F, Lactobacillus salivarius, otoczka kapsułki: żelatyna. Zalecana porcja dzienna: 1-2 kapsułki W jednej kapsułce znajduje się łącznie 22 x 107 CFU* bakterii. Czas przyjmowania: Dla optymalnego efektu zaleca się przyjmować przez 4-6 tygodni. Sposób użycia: Produkt nie jest przeznaczony dla dzieci i młodzieży poniżej 15 roku życia, kobiet w ciąży ani karmiących. Nie stosować w przypadku nadwrażliwości na składniki preparatu. Warunki przechowywania: Przechowywać w chłodnym miejscu w temperaturze nie wyższej niż + 10 °C w sposób niedostępny dla dzieci. Na czas transportu może być przechowywany w temperaturze pokojowej. Technologia opakowania oraz specjalny proces produkcji gwarantuje zachowanie żywotności bakterii probiotycznych oraz ich odpowiedniej dawki w trakcie transportu poza warunkami chłodniczymi. |