|
» PROMOCJE !!! » NOWOŚCI !!! ZIOŁA/herbaty (63) Mieszanki ziołowe Zielarni Suwalskiej (42) KAWY różne, KAWY grzybowe (13) KRZEMOWE (6) Odkwaszanie/równowaga kwasowo-zasadowa (5) Bakterie probiotyczne/prebiotyki (21) Terapia jogurtowa - żywe szczepy bakteryjne (11) ENZYMY trawienne (1) Aminokwasy (1) TRAN, OLEJE, OMEGA (6) KOLAGEN (6) Suplementy kapsułki, tabletki (4) Suplementy płynne, syropy, krople (11) Suplementy sproszkowane (1) Wyroby medyczne (1) dr Enzmann Mito Pharma (12) dr Mercola (4) Marek Skoczylas SUPLEMENTY (62) Marek Skoczylas KOSMETYKI (9) Aliness (83) DuoLife (14) JOALIS (68) Kenay (22) Vianesse (2) ForMeds kapsułka ForMeds proszek NUTERGIA Laboratorium (23)NOW Foods (30) SWANSON (7) Specyfiki wg Św. Hildegardy (38) Zioła Ojca Grzegorza /BONIMED/ (50) KONOPNY kącik (16) SUPER ŻYWNOŚĆ (2) KSIĄŻKI (23) KOSMETYKI (kremy, maści, żele) (26) OLEJE, olejki i maceraty kosmetyczne (43) RÓŻNOŚCI (5) | Nattokinase NSK-SD® 100 mg - 60 kaps.» AlinessProducent: Aliness
Nattokinase NSK-SD® 100 mg 60 kapsułek Suplement diety Bacillus subtilis natto Składniki: Ekstrakt ze sfermentowanego nasienia soi NSK-SD®, celuloza mikrokrystaliczna (substancja wypełniająca), otoczka kapsułki: (substancja wiążąca: hydroksypropylometyloceluloza). Zalecana porcja do spożycia w ciągu dnia: jedna kapsułka w trakcie posiłku. Produkt przeznaczonych dla osób dorosłych, z wyjątkiem kobiet ciężarnych i karmiących piersią. Zalecana porcja do spożycia w ciągu dnia: jedna kapsułka w trakcie posiłku. Produkt nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Zrównoważony sposób żywienia oraz zdrowy tryb życia są podstawą prawidłowego funkcjonowania organizmu. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Warunki przechowywania: Przechowywać w temperaturze pokojowej w sposób niedostępny dla małych dzieci. Chronić przed wilgocią. Co to jest NSK-SD? NSK-SD jest opatentowanym, markowym, unikalnie produkowanym i przebadanym enzymem o aktywności fibrynolitycznej. NSK-SD jest izolowany z natto, pokarmu wytworzonego z fermentacji soi. Natto jest spożywane jako pokarm od ponad 1000 lat i jest obecnie dostępne w prawie każdym supermarkecie w Japonii. Niedawno również skupione na zdrowiu sklepy specjalistyczne w USA zaczęły sprzedawać Natto. Natto jest uważane jako "Zdrowe dla serca", jako zdrowy dodatek do diety. NSK-SD Historia odkrywania W 1907 roku odkryto, że natto zawiera enzymatyczną aktywność proteazy. W 1956 najpierw zidentyfikowano sekwencję aminokwasową nattokinase. W latach 80-tych w Japonii Bio Laboratoria naukowe zaczęły prowadzić badania kliniczne w wielu obszarach działania. JBSL-e Pionier NSK-SD® Nattokinase -W 1998 r. JBSL była pierwszą firmą na świecie, która wyizolowała i wprowadziła na rynek Nattokinase, unikalny enzym. -Nattokinase jest ekstrahowana i oczyszczana z japońskiego jedzenia o nazwie natto (sfermentowane ziarna soi). -Nattokinase, produkowana przez bakterie natto, jest enzymem proteazy serynowej składający się z 275 reszt aminokwasowych o masie cząsteczkowej 27 724. -NSK-SD® jest fermentowany przy użyciu opatentowanego szczepu Bacillus subtilis natto JBSL . -JBSL opatentował usuwanie witaminy K2 z proszku Nattokinase jest jedyną firmą, która może wprowadzić na rynek Nattokinase wolną od witaminy K2 -Ma najwyższą dostępną moc> 20 000 FU / gram - Nie przekracza 0,01 ppm witaminy K2 - Czy dostępny jest najbardziej czysty, biały, jednolity i dezodoryzowany proszek - Jest bez GMO, wegetariańska i nienapromieniowana - Ma najwyższą udowodnioną moc dowolnej Nattokinase bez witaminy K2 - Jest uznawany przez JHFA (Japan Health and Nutrition Food Authorization) oraz JNKA (Japan Nattokinase Association) jako autentyczna nattokinaza |